--2-- Specializari SATU MARE (oras)


   
 
Home Contact Abonare Mobil

 arata telefon , arata mobil
 arata email
            CAUTA

 CMI DR. POLGAR HAJNALKA
sambata, 20 Apr 2024 | 1:07
 
 


Despre noi

Informatii generale
Specializari
Echipa medicala
Lista servicii oferite
Tarife servicii oferite
Orar cu publicul
Zona de lucru
Modalitati de plata disponibile

reclama

  Specializari

Medicina muncii

"Medicina muncii este o disciplina a medicinii profilactice care se ocupa cu studiul individului si a colectivitatii in relatia sa cu factorii din mediul de munca ce pot influienta starea de sanatate a omului."

Obiectivele medicinii muncii au fost stabilite de Comisia mixta de experti ai Organizatiei Mondiale a Sanatatii (O.M.S.) si a Biroului Intermational al Muncii(B.I.M.) astfel:

- promovarea si mentinerea la nivelul cel mai inalt al bunei stari fizice, mentale si sociale a muncitorului din toate profesiile;
- prevenirea aparitiei devierilor de le starea de sanatate a muncitorilor, din cauza conditiilor de munca si protectia lui in profesiunea sa fata de riscurile care ar surveni din factorii nocivi;
- plasarea si mentinerea muncitorului intr-un mediu de munca adaptat la posibilitatile sale fiziologice si psihologice.
Firma noastra asigura toata gama de servicii medicale de medicina muncii la sediul nostru sau la sediul clientului prin echipa noastra mobila.

Doctor Image
 Laborator de analize medicale

Analizele medicale de laborator sunt ansamblul de procedee, mai mult sau mai putin complexe, care furnizeaza informatii asupra aspectului si functionalitatii diferitelor organe si compartimente ale organismului cat si asupra gradului de sanatate si boala ce afecteaza organismul in cauza. Firma noastra colaboreaza cu un laborator de analize medicale autorizat care efectueaza toata gama de analize necesare supravegherii sanatatii angajatilor, in functie de ocupatie. Tarifele variaza in functie de investigatiile necesare.
Firma noastra, la solicitare recolteaza probe biologice la sediul clientului si asigura transportul probelor biologice recoltate la laborator.

Psihologie

Examenul psihologic reprezinta in fapt o testare a structurii si functionarii psihice a unei persoane la un moment dat. Modul in care se realizeaza aceasta testare/examinare este dat de scopul examinarii psihologice. Spre exemplu, examenul psihologic poate fi cerut ca un pas/nivel obligatoriu in obtinerea unui certificat/atestat: pentru obtinerea permisului de conducere, pentru obtinerea permisului de port-arma, pentru accesul in anumite locuri sau la anumite documente, etc. Poate fi cerut de catre un angajator (prin intermediul unui specialist in resurse umane sau psiholog) la angajare. Poate fi cerut in conditii speciale atunci cand este necesar un grad crescut de responsabilitate si in pozitii ce necesita calitati deosebite (responsabilitate crescuta, interactiune/relationare cu medii/persoane speciale, discernamant etc.). Indiferent de scopul testarii un examen psihologic va cuprinde uzual cateva parti (nu neaparat in ordinea aceasta): o discutie fata in fata (directa) intre persoana examinata si examinator, o serie de teste si/sau o serie de probe (putand fi folosite diverse aparate, simulatoare de situatii etc.).
Firma noastra colaboreaza cu un psiholog acreditat inclusiv pentru testari pentru port arma si conducatori auto profesionisti.


 
 
CONTACT CMI DR. POLGAR HAJNALKA

 arata tel , arata mobil
 arata email
 
reclama
powered by AAZ.ro © 2011 | Contul meu | Ajutor | ANPC | Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro

 
X