--2-- Informatii-generale SATU MARE (oras)


   
 
Home Contact Abonare Mobil

 arata telefon , arata mobil
 arata email
            CAUTA

 CMI DR. POLGAR HAJNALKA
joi, 25 Apr 2024 | 10:01
 
 


Despre noi

Informatii generale
Specializari
Echipa medicala
Lista servicii oferite
Tarife servicii oferite
Orar cu publicul
Zona de lucru
Modalitati de plata disponibile

reclama

  Informatii generale

Firma noastra este nou infiintata, in iulie 2012, are un colectiv tanar si dinamic.
Functionam in cadrul Clinicii Sfantul Anton din Satu Mare, sediul nostru este in Satu Mare, str. Aurel Vlaicu nr 8, CIF 30466127.
Oferim toata gama de servicii de medicina muncii, in conformitate cu legislatia in vigoare.
Conform H.G. nr.355/2007 actualizat, angajatorii din orice domeniu de activitate, bugetari sau privati sunt obligati sa respecte reglementarile in vigoare privind medicina muncii.
S upravegherea sanatatii lucratorilor reprezinta totalitatea serviciilor medicale care asigura prevenirea, depistarea, dispensarizarea bolilor profesionale si a bolilor legate deprofesie, precum si mentinerea sanatatii si a capacitatii de munca a lucratorilor.
Supravegherea sanatatii lucratorilor este asigurata de catre medicii specialisti de medicina muncii Angajatorii din orice domeniu de activitate, atat din sectorul public, cat si din sectorul privat, sunt obligati sa respecte reglementarile in vigoare privind supravegherea sanatatii lucratorilor.
Angajatorii sunt obligati sa asigure fondurile si conditiile efectuarii tuturor serviciilor medicale profilactice necesare pentru supravegherea sanatatii lucratorilor, acestia nefiind implicati in nici un fel in costurile aferente supravegherii medicale.
In acest sens va oferim urmatoarele servicii de medicina muncii:
- Evaluarea riscului privind imbolnavirile profesionale;
- Monitorizarea starii de sanatate a angajatilor prin : - Examen medical la angajarea in munca; - Examen medical de adaptare; - Examen medical periodic; - Examen medical la reluarea activitatii
-Indrumarea activitatii de reabilitare, reconversie, reorientare profesionala in caz de accident de munca sau boala profesionala;
 -Comunicarea existentei riscului de imbolnavire profesionala;
- Consilierea angajatorului pentru elaborarea strategiei de securitate si sanatate la locul de munca; ---Consilierea angajatorului privind adaptarea muncii si a locului de munca la caracteristicile psihofiziologice ale angajatilor.
Examenul medical pentru angajare, control periodic, etc. cuprinde pe langa examenul clinic o serie de investigatii paraclinice si biologice obligatorii stipulate de lege pentru fiecare categorie profesionala in parte.

<a href="http://www.seo-portal.ro/site/30224/medicina-muncii.html" title="medicina muncii" target="_blank"><img border="0" src="http://www.seo-portal.ro/images/banner.php?site=30224" alt="SEO Romania" /></a>

IMAGINI





















 
 
CONTACT CMI DR. POLGAR HAJNALKA

 arata tel , arata mobil
 arata email
 
reclama
powered by AAZ.ro © 2011 | Contul meu | Ajutor | ANPC | Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro

 
X